• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Georges Leekens prijst in het Arabisch een frisdrank aan

  Georges Leekens stelt een ploeg op met frisdrankflesjes.

  Dat Georges Leekens van vele markten thuis is, is bekend. De man heeft zijn strepen verdiend als voetballer en trainer, maar geeft ook cursussen over leiderschap en teambuilding. Nu duikt Leekens als een volleerd acteur op in een reclamefilmpje.

  Leekens legt met zijn Tunesische ploeg de laatste hand aan de voorbereiding op de Africa Cup, waar hij zondag met zijn team zijn eerste wedstrijd speelt tegen Kaapverdië. Dat die ultieme aanloop niet van een leien dakje loopt, kunt u lezen als u op "lees ook" klikt hiernaast.

  Voor het vertrek naar Equatoriaal Guinea had Leekens nog heel even de tijd om iets anders te doen. Zo prijst hij in een reclamefilmpje een wereldberoemd frisdrankmerk aan en spreekt hij daarbij enkele woorden Arabisch.

  Het filmpje waarin Leekens de hoofdrol speelt: