• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Essevee ontbindt contract Overtoom na vijf maanden

  Overtoom (R) speelde maar vijf competitiematchen voor Zulte Waregem.

  Zulte Waregem heeft het contract van middenvelder Willie Overtoom ontbonden. Overtoom kwam pas in september aan in Waregem, maar is al uitgekeken op Essevee.

  Het is de tweede keer in vijf maanden dat Overtoom zijn contract laat ontbinden. Begin september werd zijn verbintenis bij het Nederlandse AZ verbroken, wat hem in staat stelde zonder transfersom naar Waregem te verkassen.

  Na vijf competitieoptredens is Overtoom ook uitgekeken op Essevee en gaat hij op zoek naar een nieuwe werkgever. De 28-jarige geboren Kameroener heeft naar eigen zeggen al enkele aanbiedingen gekregen.

  Op Twitter bevestigde Overtoom het bericht met een retweet.