• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Albert verrast: "Ga nieuwe cross organiseren"

  Over de plaats en de datum van de nieuwe veldrit wilde Albert niets kwijt.

  Niels Albert had op de persconferentie van zijn poulain, Wout Van Aert, verrassend nieuws. Albert wil volgend seizoen een nieuwe veldrit organiseren.

  "Het is een B-veldrit, maar de bedoeling is wel om naar A-niveau door te groeien. Maar dan moet je dus eerst met een B-veldrit beginnen en geëvalueerd worden", lichtte Albert een tipje van de sluier.

  Veel meer wilde Albert niet kwijt over zijn plannen. Behalve dit nog: "Het is ergens op de grens tussen de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Het is een locatie met veel potentieel, waar je 7.000 auto's kan parkeren. Een datum ligt nog niet vast."