• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Origi nu al naar Liverpool? Er wordt gepraat"

  Trekt Divock Origi deze maand al naar Liverpool?

  Waar voetbalt Divock Origi na januari? De Rode Duivel trekt volgende zomer naar Liverpool, maar de Engelse club lijkt aan te sturen op een eerdere komst. Voor het eerst heeft ook Liverpool-coach Brendan Rodgers toegegeven dat Liverpool met Rijsel aan het praten is over een overgang deze maand.

  Liverpool trok Divock Origi vorige zomer aan, maar gunde Rijsel nog een klein pleziertje. Origi mocht nog een seizoen in Rijsel rijpen, voor hij in de zomer van 2015 de overstap naar de Engelse club zou maken.

  Maar Liverpool beleeft niet echt een succesvol seizoen en dus klinkt de roep op een vervroegde komst van Divock Origi steeds luider. Liverpool-coach Brendan Rodgers heeft toegegeven dat zijn club met Rijsel aan het overleggen is.

  "Origi zal hier sowieso volgende zomer zijn", zegt Rodgers. "Of hij er in januari al zal zijn? Er wordt gepraat. Maar voorlopig valt er niets te melden. We hadden een akkoord met Rijsel (over een overgang volgende zomer) en we zullen zien hoe dat zal verlopen."

  "Maar als Origi niet komt, hebben we hier nog spelers die goed werken en zich ontwikkelen. Daar zullen we het dan mee doen."