• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Rode Duivels oefenen op 7 juni in Frankrijk

  De vorige oefenmatch tegen Frankrijk eindigde op 0-0.

  Op 7 juni hebben de Rode Duivels een afspraak in het Stade de France in Parijs. Als voorbereiding op de EK-kwalificatiematch in Wales (12 juni) speelt België een oefeninterland tegen Frankrijk. De aftrap is om 21u.

  Het wordt al het 73e duel tussen België en Frankrijk. Beide elftallen oefenden de voorbije jaren al twee keer tegen mekaar. Op 15 maart 2011 hielden ze mekaar op een scoreloos gelijkspel in Parijs, op 14 augustus 2013 stond dezelfde eindstand op het bord na hun onderlinge confrontatie in Brussel.

  De eerstkomende wedstrijden van de Rode Duivels zijn de twee belangrijke EK-kwalificatieduels tegen Cyprus (op 28 maart in Brussel) en Israël (op 31 maart in Jeruzalem).

  Twee jaar geleden bleef het 0-0 in het Koning Boudewijnstadion