• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ook Thomas Meunier blijft Club Brugge trouw

  Thomas Meunier is bezig aan zijn vierde seizoen bij Club Brugge.

  Na Vazquez, Ryan, Simons, Engels, Mechele en Storm heeft ook Thomas Meunier zijn contract bij Club Brugge verlengd. De aanvallende rechtsachter doet er drie jaar bij, tot 2019. "Ik ben erg blij langer deel te kunnen uitmaken van deze club", zegt Meunier.

  Thomas Meunier speelt sinds 2011 voor Club Brugge. Hij werd onder coach Garrido omgetoverd van een aanvallende middenvelder naar een rechtsachter.

  Het vorige contract van Meunier liep af in 2016, maar zijn nieuwe verbintenis houdt hem tot 2019 bij blauw-zwart. "Het spreekt vanzelf dat ik hier heel tevreden mee ben", zegt de Rode Duivel.

  "De sfeer tussen de fans, spelers en de hele Club-familie is dit seizoen uitzonderlijk. Ik ben zeer gelukkig hier langer deel van te kunnen uitmaken."

  "Ik hoop dat 2015 naast het jaar van mijn contractverlenging ook het jaar wordt waarin we een prijs pakken met het team!"

  Ook manager Vincent Mannaert is in zijn nopjes. "De gesprekken met Thomas liepen al een tijdje. Dit akkoord is voor beide partijen een goeie zaak. Nu kan de focus weer op het vervolg van het seizoen liggen."