• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Coucke: "Hoop op tweeling Ronde-Roubaix voor Boonen"

  Tom Boonen is ook in 2015 een van de vedetten bij Etixx-Quick Step.

  Op de piste van het Vlaamse Wielercentrum heeft Etixx-Quick Step zich aan de wielerpers en fans gepresenteerd. "We waren het beste team in 2014 en willen dat ook zijn in 2015", zegt mecenas Zdenek Bakala.

  Het is stilaan een traditie aan het worden, de voorstelling van de renners van Etixx-Quick Step op de wielerpiste in Gent. De renners van de ploeg nemen het in verschillende onderdelen op tegen elkaar, maar het sportieve was uiteraard bijzaak.

  De grote bazen zijn gelukkig met de selectie voor 2015. "We waren in 2014 duidelijk het beste team ter wereld en hopen dat in 2014 te kunnen evenaren", zegt Zdenek Bakala, de Tsjechische geldschieter.

  "We moeten Bakala enorm dankbaar zijn dat hij een ploeg in België steunt", zegt Marc Coucke. "Zonder hem zo ons team nooit op zo'n hoog niveau staan."

  "Ik hoop op veel successen voor het team in 2015. Tom Boonen in het bijzonder wens ik toe dat hij een gelukkige papa van een tweeling kan worden."

  "Ik droom ervan dat Boonen ons in april dan een andere tweeling kan schenken, met succes in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix."