• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Cercle ziet Wils met kruisbandletsel maanden uitvallen

  Stef Wils zal het Cercle-shirt een tijd niet dragen.

  Pech blijft Stef Wils achtervolgen. De verdediger heeft tijdens zijn herstel van een operatie aan de milt nu ook een kruisbandletsel opgelopen. Volgende week wordt de onfortuinlijke Wils geopereerd.

  Het pechverhaal van Stef Wils (32) begon eind november na de match tegen AA Gent. Wils kwam niet ongeschonden uit een duel met Gent-doelman Matz Sels: de milt van Wils moest verwijderd worden na het contact.

  Maar tijdens de revalidatieperiode heeft Wils dus een nieuwe blessure gekregen. Hij heeft een letsel aan de voorste kruisband opgelopen, meldt zijn club Cercle Brugge.

  "Na een eerder onschuldig voorval vorige vrijdag werd beslist om een scan te nemen van de knie", reageert Cercle. "De scan wees erop dat de voorste kruisband geraakt is. Een nieuwe controle vandaag heeft dat bevestigd. Stef wordt eind volgende week geopereerd, maar we moeten uitgaan van een inactiviteit van enkele maanden."