• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Messi over transfergeruchten: "Allemaal leugens"

  Messi scoorde gisteren de derde Barça-goal.

  Lionel Messi maakte gisteren met een knappe prestatie een einde aan een vervelende week. De Barcelona-vedette stond ongewild in het oog van de storm, met onder meer heel wat transfergeruchten. Maar Messi ontkent met klem. "Men zegt dat ik de club beheer, maar dat is helemaal niet het geval", zegt hij.

  Lionel Messi wilde na een bewogen week duidelijk iets rechtzetten bij Barça TV na de 3-1-overwinning tegen Atletico Madrid. Volgens Catalaanse bronnen had Messi vorige week een duidelijke eis aan het Barça-bestuur gesteld: Messi wou het ontslag van coach Luis Enrique. In het andere geval zou Messi zelf vertrekken.

  "Ik heb overal gehoord dat ik het niet goed kan vinden met enkele personen. Vroeger zei men ook al dat mijn relatie met Guardiola, Eto'o, Bojan of Ibrahimovic niet goed was", legt Messi uit.

  "Maar al die uitspraken komen niet van mij. Ik heb het ontslag van onze coach ook helemaal niet gevraagd. Dat doet pijn, want deze heisa komt uit Barcelona. Niet uit Madrid, zoals soms al gebeurd is. Er zijn mensen die onze club pijn willen doen."

  Ook over een transfer is Messi duidelijk: "Men heeft me afgeschilderd als iemand die de club leidt. Maar dat is niet het geval. Ik eis geen beslissingen."

  "Ik ga ook nergens heen. Volgens sommige bronnen heeft mijn vader met Chelsea en Manchester City gesproken. Maar dat zijn allemaal leugens. Ik wil dat de mensen dat weten."

  Het interview met Lionel Messi (Barça TV)