• home
 • video
 • pas verschenen

  Totti scoort wereldgoal en maakt selfie met de fans

  Francesco Totti viert zijn tweede goal met een selfie.

  Dat voetballers creatief zijn in het vieren van doelpunten wisten we al, maar Francesco Totti heeft de grens zondag verlegd. Hij nam een selfie met de fans. "Ik kreeg het idee tijdens de week, het was mijn eigen telefoon", zegt Totti.

  AS Roma stond bij de rust 0-2 in het krijt in de stadsderby tegen Lazio, maar na de koffie tapte de "thuisploeg" uit een ander vaatje. De onverslijtbare Francesco Totti bracht Roma weer langszij met twee doelpunten.

  Vooral de 2-2 was een pareltje en dat vierde hij ook op een bijzondere manier. De kapitein van Roma zocht de harde kern van de supporters op en kreeg daar een smartphone in zijn handen geduwd. De 38-jarige Totti is mee met zijn tijd en nam prompt een selfie met de uitzinnige Roma-aanhang op de achtergrond.

  "Ik kwam deze week op dat idee. Selfies zijn hip en dit was een unieke mogelijkheid. Het was mijn eigen telefoon en ik had keeperstrainer Guido Nanni gevraagd om hem te brengen als ik zou scoren", verklaarde Totti zijn actie.