• home
 • video
 • pas verschenen

  Totti na dé selfie: "Het was mijn eigen telefoon"

  Dit is de selfie die Francesco Totti tijdens de wedstrijd maakte.

  Francesco Totti vierde zijn goal tegen Lazio met een opmerkelijke selfie. De Roma-kapitein bekende achteraf dat hij al enkele dagen broedde op het plan. "Het was mijn eigen telefoon", zegt hij.

  Nadat hij de 2-2 gemaakt had tegen Lazio sprong Totti over de reclameborden om zijn doelpunten te vieren met de fans. Keeperstrainer Guido Nanni kwam toegesneld en overhandigde Totti een smartphone. Nadat hij eerst een sms'je leek te versturen, nam hij een selfie met de supporters op de achtergrond.

  "Dat idee kreeg ik de voorbije week. Selfies zijn hip en dit was een unieke mogelijkheid, een kans die ik nooit meer zou krijgen. Het was mijn eigen telefoon en ik had Guido gevraagd om hem te brengen als ik zou scoren. Nu zal iedereen zich deze goal herinneren", zei Totti na de wedstrijd.