• home
 • video
 • pas verschenen

  Naast applaus ook boegeroep voor Klaas Vantornout

  Niet iedereen is even gelukkig met de overwinning van Klaas Vantornout op het Belgisch kampioenschap veldrijden. In Erpe-Mere kreeg hij veel boegeroep te slikken. Ook op Twitter lopen de negatieve reacties binnen.

  De reacties van het publiek zijn op te delen in tweeën: zo maakt een deel zich druk in het manoeuvre van Vantornout op een helling in de slotronde, waar hij weggleed en met zijn fiets even in de weg ging staan van zijn achtervolgers.

  Een ander deel neemt het niet dat Vantornout de laatste weken in geen velden of wegen te bespeuren was en vanuit een underdogpositie de titel wegkaapt.

  Boegeroep voor Vantornout

  Sven Nys: "Er kan over gediscussieerd worden"

  Rob Peeters: "Dat zijn de truuken van de foor"