• home
 • video
 • pas verschenen

  Spandoek in Bastia: "Qatar financiert PSG...en terrorisme"

  Het spandoek dat de Bastia-supporters ontvouwden tegen PSG.

  De terroristische aanslagen die Frankrijk sinds afgelopen dinsdag in zijn greep hielden, beroeren ook de gemoederen in het Franse voetbal. Supporters van Bastia ontvouwden tijdens de wedstrijd tegen PSG een spandoek tegen de Qatarerse eigenaar van PSG.

  "Qatar financiert PSG...en terrorisme", was te lezen op een spandoek dat de Bastia-supporters ontrolden voor de thuismatch tegen PSG. Het spandoek was te zien vanaf het moment dat de spelers uit de catacomben kwamen tot bij het eerste fluitsignaal.

  Het doek bleef ook ontrold tijdens de minuut stilte, die voortreffelijk werd gerespecteerd door de Bastia-supporters, ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de terreurgolf in Parijs de voorbije dagen.

  PSG is in handen van de emir van Qatar via het investeringsfonds QSI.