• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Gaal: "Verwelkom Valdes als tweede doelman"

  Valdes is blij dat hij weer met Van Gaal kan werken.

  Ex-Barcelona-doelman Victor Valdes (32) speelt het komende 1,5 jaar bij Manchester United. Hij wordt een back-up van zijn Spaanse landgenoot David De Gea.

  Valdes raakte vorig seizoen in zijn laatste contractjaar bij Barcelona zwaar geblesseerd. Hij werkt al enkele maanden aan zijn revalidatie bij Manchester United.

  De revalidatie is nu achter de rug en Valdes mag nog wat langer in Manchester blijven. Hij tekende voor 1,5 jaar. "Dit is een speciale club, dat heb ik al door in die paar maanden dat ik hier ben", zegt Valdes.

  "Ik wil Louis van Gaal en de club bedanken dat ik hier mocht revalideren. Ik ben blij dat ik opnieuw een kans krijg om met Van Gaal te werken, dat deden we in het verleden bij Barcelona ook al."

  Van Gaal is ook blij met de aanwinst die transfervrij tekent. "Hij is heel ervaren en zijn palmares spreekt voor zich. En bij United zijn we altijd geïnteresseerd in de beste spelers."

  "Victor heeft al veel indruk gemaakt en is een geweldige aanvulling in onze kern. Ik zie hem als onze tweede doelman na De Gea."