• home
 • video
 • pas verschenen

  Twee Belgische ropeskippers verzorgen entertainment in Doha

  Kristof Laenen en Willem Tack tonen in Doha hun ropeskipping-spektakel.

  Op het tennistoernooi in Doha zijn deze week niet alleen de internationale tennistoppers aan het werk te zien. Ook drie ropeskippers verbazen de toeschouwers met hun sportieve kunstjes. Het "International Rope Skipping Showteam" pakt na elke wedstrijd op center court uit met een indrukwekkende routine.

  Kristof Laenen en Willem Tack vertoeven momenteel met hun Duitse ploegmaat Sebastiaan Deeg in Qatar. Het trio rope skipping-toppers beschikt samen over 7 wereldtitels en 13 Europese titels, ervaring genoeg om in Doha indruk te maken met hun spektakelact "Who's ready to Jump"

  Bekijk hier een promofilmpje van hun spektakelact: