• home
 • video
 • pas verschenen

  Speelt Mpoku na de winterstop toch nog voor Standard?

  Mpoku heeft zich toch bij zijn ploegmaats op winterstage gevoegd.

  De toekomst van Paul-José Mpoku is nog steeds onzeker. De Luikse groeibriljant zou een contract ondertekenen bij een Qatarese ploeg en meteen uitgeleend worden aan een Europese subtopper, maar vandaag heeft hij zich toch maar netjes bij de Standard-selectie gevoegd op stage in Spanje.

  Het Qatarese hoofdstuk in de carrière van Mpoku is toch nog geen feit. De middenvelder van Standard trok in eerste instantie niet mee met zijn ploegmaats op stage in Spanje, maar vandaag is hij toch aangekomen in San Pedro de Pinatar.

  Het is niet zeker of Mpoku zijn conditie wil onderhouden in afwachting van een transfer of of hij na de winterstop nog in het shirt van Standard zal spelen. Zijn ploegmaats leken in elk geval blij dat ze "Polo" mochten verwelkomen.