• home
 • video
 • pas verschenen

  Mechele, Engels en Storm tekenen bij bij Club

  3 blije gezichten bij Club Brugge.

  Club Brugge had op zijn nieuwjaarsreceptie vanavond niet alleen de leidersplaats om op te klinken. Voorzitter Bart Verhaeghe mocht ook het glas heffen op drie contractverlengingen. Bjorn Engels, Brandon Mechele en Nikola Storm tekenden een deal tot 2019.

  Club Brugge had eerder de contracten van Vazquez en Ryan al verlengd en nu is ook werk gemaakt van de jonge Belgische spelers.

  Verdedigers Bjorn Engels en Brandon Mechele hebben net als aanvaller Nikola Storm vandaag hun krabbel gezet onder een contract tot juni 2019.

  Michel Preud'homme is opgezet met de contractverlengingen. "Dit is een signaal naar onze eigen opgeleide talenten. Bjorn, Brandon en Nikola zijn belangrijk voor het team en het is goed dat we met hen zekerheid kunnen inbouwen voor een langere periode."

  Ook de spelers zijn heel tevreden. "Het is een mooie blijk van vertrouwen, zeker omdat ik momenteel geblesseerd ben. Ik hoop zo snel mogelijk terug op niveau te zijn en de ploeg te kunnen helpen", zegt Bjorn Engels.

  Mechele kan zich "geen betere club wensen": "Ik speel hier al sinds mijn zevende en dit is een mooie motivatie om hard te werken."

  "Net als Bjorn en Brandon ben ik heel gelukkig. Club is onze club, van kindsbeen af al. Ik hoop dat ik kan helpen om met Club onze doelen te bereiken", zegt Storm.