• home
 • video
 • pas verschenen

  Bokslegende Ali heeft het ziekenhuis verlaten

  Muhammed Ali lijdt al jaren aan de ziekte van Parkinson.

  Muhammed Ali (72) is weer thuis. Het boksicoon lag sinds 20 december in het ziekenhuis met een infectie aan de urinewegen, maar is vandaag naar huis kunnen terugkeren.

  Muhammed Ali (72) werd op 20 december in het ziekenhuis opgenomen. Volgens de eerste verklaringen ging het om een longontsteking, maar die diagnose blijkt niet te kloppen. Ali werd de voorbije weken behandeld voor een ernstige infectie aan zijn urinewegen.

  Maar intussen lijkt Ali volledig hersteld. Afgelopen nacht heeft hij het ziekenhuis verlaten. "Muhammed stelt het goed", liet zijn woordvoerder weten. "Hij geniet ervan om weer thuis te zijn. Hij kijkt ernaar uit om op 17 januari zijn 73e verjaardag te vieren met zijn familie en vrienden."