• home
 • video
 • pas verschenen

  Transfer van Watt naar Charlton is in kannen en kruiken

  Tony Watt verhuist naar de Engelse tweede klasse.

  Charlton heeft de transfer van Tony Watt afgerond. De ex-spits van Standard tekende bij de club van Bob Peeters een contract voor 3,5 jaar. Charlton is een van de clubs uit de portefeuille van Standard-voorzitter Roland Duchâtelet.

  Tony Watt maakte vorig seizoen indruk tijdens een doortocht bij Lierse. Het overtuigde Standard om de jonge Schot weg te plukken bij Celtic, maar in Luik kon de 21-jarige spits niet overtuigen. Na een half seizoen bij Standard gaat hij nu dus aan de slag in de Engelse tweede klasse.

  Bob Peeters, de coach van Charlton, is in zijn nopjes met de komst van Watt. "Tony geeft ons iets extra's. Hij is heel snel, kan een goal maken en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring, zelfs in de Champions League."

  "Bij Standard had hij geen al te beste periode, maar hier zal hij zich - mede door de taal - meer op zijn gemak voelen. Hij heeft wat tijd nodig om zich aan te passen, maar ik hoop dat de fans hem het vertrouwen geven dat hij nodig heeft om zich te ontplooien."