• home
 • video
 • pas verschenen

  Mooi gebaar: Blue Army stuurt bos bloemen naar familie Buffel

  Het kaartje en de bloemen die de Blue Army naar de familie Buffel stuurde.

  Genk-speler Thomas Buffel reageerde verontwaardigd toen enkele fans van Club Brugge zijn vrouw, die vecht tegen darmkanker, op de korrel namen. De supportersclub van Club distantieert zich van deze "enkelingen". Met een bloemetje strijken ze de plooien glad.

  Stefanie, de vrouw van Thomas Buffel, strijdt al een tijdje tegen darmkanker. Enkele supporters grepen dit voorval tijdens Club Brugge-Racing Genk aan om met kwetsende spreekkoren Buffel uit zijn lood te doen slaan.

  Verontwaardiging alom, niet het minst bij Buffel zelf. Maar nu heeft Blue Army, de supportersvereniging van Club Brugge, een poging gedaan om het incident op te bergen. Met een bloemetje voor Stefanie en volgende tekst:

  "Hiermee willen we u laten weten dat de spreekkoren van een paar enkelingen niet de mening zijn van de meerderheid van de Club Brugge-supporters. We wensen u en uw gezin een fijn maar vooral gezond 2015 toe!" Buffel zelf liet weten "aangenaam verrast" te zijn door dit gebaar.