• home
 • video
 • pas verschenen

  Denswil: "Ik kom naar Club om voor de prijzen te spelen"

  Stefano Denswil krijgt het nummer 24 bij Club Brugge.

  Stefano Denswil is nu officieel een speler van Club Brugge. De Nederlander heeft maandag een contract voor 3,5 jaar ondertekend in Brugge. "Met hem erbij zijn we beter gewapend," zegt manager Vincent Mannaert.

  Stefano Denswil, een linksvoetige centrale verdediger, slaagde maandag probleemloos voor zijn medische testen. De 21-jarige Nederlander komt transfervrij over van Ajax en is daar heel gelukkig mee.

  "Het geeft mij veel voldoening om hier een contract te tekenen. Ik kom om voor de prijzen te spelen aan de top van de Belgische competitie. Ik denk dat onze eerste afspraak daarvoor eind mei is", is Denswil ambitieus.

  Ook manager Vincent Mannaert is in zijn nopjes met de komst van Denswil. "Stefano is een opportuniteit voor Club Brugge. We volgden hem al enkele jaren en zijn blij om hem naar Club te halen. Mede door de blessure van Engels was de spoeling achteraan dun geworden. Met Stefano erbij zijn we beter gewapend", aldus Mannaert.

  Denswil zal dinsdag op het vliegtuig stappen naar Spanje, waar zijn nieuwe ploegmaats momenteel al op winterstage zijn.