• home
 • video
 • pas verschenen

  Odoi: "Zelden zo furieus geweest op de scheidsrechter"

  Odoi: "We kunnen niet met een goed gevoel de winterstop ingaan."

  Lokeren blijft na de nederlaag tegen Standard achter met een pijnlijke 3 op 18. Denis Odoi nam na de wedstrijd vooral de scheidsrechter op de korrel. "Er wordt gezegd dat de spelers geen zin hadden in het kerstvoetbal, maar de scheidsrechter had er duidelijk ook niet veel zin in."

  Lokeren snakt al even naar vakantie. Ook op Sclessin maakten de troepen van Peter Maes een vermoeide indruk. Dat beaamde ook Denis Odoi. "De eerste helft was zwak. De organisatie was er wel, maar we deden veel te weinig met het balbezit. Tijdens de rust was de coach dan ook terecht kwaad."

  "We kwamen met goede moed uit de kleedkamers en we begonnen ook goed. Maar dan kegen we een vrije trap tegen, terwijl het duidelijk een schwalbe was van De Sart. Daar volgde dan wel de 2-0 uit en zo werden we uit de wedstrijd gehaald."

  "Ik ben nog nooit zo furieus geweest op de scheidsrechter (Gumienny, red)", foetert Odoi. "Er wordt gezegd dat de spelers geen zin hadden in het kerstvoetbal, maar de scheidsrechter had er duidelijk ook niet veel zin in."

  "Ik denk niet dat we de winterstop nu kunnen ingaan met een goed gevoel. Zoals we nu bezig zijn, is het onvoldoende en wordt Play-off I halen moeilijk. Hopelijk krijgen we na de winterstop weer de scherpte van in het begin van het seizoen."

  "We hebben al bewezen dat we met deze kern iets kunnen betekenen. We moeten het hoofd leegmaken, scherp trainen en de eerste wedstrijd na de winterstop (tegen Racing Genk, red) als een nieuw begin zien."

  Bekijk hier een verslag van Standard-Lokeren (2-0)