• home
 • video
 • pas verschenen

  Zieke Rob Peeters is onzeker voor SP-cross in Diegem

  Rob Peeters sukkelt met een beginnende bronchitis.

  Rob Peeters heeft zaterdag ziek afgezegd voor de veldrit in Bredene. Het is nog niet zeker of de renner van Vastgoedservice zondag wel start in de Superprestige-veldrit in Diegem.

  "Ik voelde al een poosje dat mijn gezondheid slabakte. Zaterdagochtend voelde ik mij helemaal niet in orde en ging ik langs bij de dokter. Hij heeft een beginnende bronchitis vastgesteld en gaf me de raad niet te starten in Bredene", vertelt Peeters.

  "Ik wacht nu af of ik me zondag wat beter voel. Is dat niet het geval, dan moet ik noodgedwongen ook verstek laten gaan voor de avondcross in Diegem. Mijn eerstvolgende cross wordt dan die in Loenhout."

  "Ik hoop echter dat ik zondag toch kan starten in Diegem. Het is nooit leuk om op het allerlaatste moment te moeten afzeggen, maar ik wou mijn komende crossen niet hypothekeren door wel te starten in Bredene en zo nog zieker te worden."