• home
 • video
 • pas verschenen

  Seizoen Waasland-Beveren-verdediger Vermeulen voorbij

  Jorn Vermeulen speelt sinds 2013 voor Waasland-Beveren.

  Jorn Vermeulen scheurde vorige week op training de voorste kruisbanden van zijn rechterknie. De 28-jarige verdediger kijkt aan tegen een revalidatie van zes maanden. Hij zal dit seizoen niet meer in actie komen voor de Waaslanders.

  De flankverdediger liep vorige week op training een blessure op. De voorste kruisbanden van zijn rechterknie bleken na onderzoek gedeeltelijk gescheurd. Vermeulen wordt dinsdag geopereerd, want het scheurtje zal niet spontaan genezen. De revalidatieperiode zal ongeveer zes maanden in beslag nemen.

  Jorn Vermeulen speelt sinds 2013 voor Waasland-Beveren. De rechtsachter werd opgeleid door Club Brugge, waar hij in 2007 zijn debuut maakte. Mede door verschillende blessures kon hij daar nooit een basisplek afdwingen en in 2011 verhuisde Vermeulen naar Oud-Heverlee Leuven.