• home
 • video
 • pas verschenen

  "Uitleenbeurt voor Januzaj? Nee, hij is een speler van Man.Utd"

  Louis van Gaal wil Adnan Januzaj niet verhuren.

  Adnan Januzaj komt dit seizoen maar weinig aan spelen toe bij Manchester United. Coach Louis van Gaal wil evenwel niet weten van een uitleenbeurt voor de Rode Duivel. "Hij is een speler van Manchester United", zegt de Nederlander.

  Adnan Januzaj brak vorig seizoen helemaal door bij Manchester United, maar dit seizoen heeft de jonge Belg het moeilijk. Januzaj stond nog maar vier keer in de basis en mocht zes keer invallen. In totaal sprokkelde hij tot nog toe slechts 412 minuten in de Premier League.

  In de Engelse media wordt daarom al gewag gemaakt van een uitleenbeurt. Onder meer Real Sociedad zou staan te popelen om Januzaj tijdens de winterstop te huren van United. Bij Sociedad is David Moyes, vorig seizoen nog ontslagen bij Manchester United, sinds kort trainer.

  Huidig United-coach Louis van Gaal kreeg donderdag op een persconferentie de vraag of een uitleenbeurt voor Januzaj aan de orde is. De Nederlander antwoordde duidelijk: "Nee. Hij is een speler van Manchester United."

  Van Gaal heeft de titel trouwens nog niet uit zijn hoofd gezet. "Ons doel is nog altijd om het seizoen als kampioen af te sluiten."