• home
 • video
 • pas verschenen

  Racing Genk geeft Cissé nu al vrij voor huwelijk

  Cissé scoorde dit seizoen al vijf keer voor Racing Genk.

  Voor Sekou Cissé is de kerstvakantie al iets vroeger begonnen. Racing Genk speelt zaterdag tegen KV Oostende zijn laatste competitiewedstrijd voor de korte winterstop, maar de Ivoriaanse middenvelder mag nu al naar zijn vaderland vertrekken voor zijn huwelijk.

  Sekou Cissé (29) versierde begin dit jaar tijdens de winterstage een contract bij Racing Genk. De Limburgers zijn tevreden over de prestaties van de middenvelder, want eind vorige maand werd zijn verbintenis met twee seizoenen verlengd.

  Komende zaterdag kan Racing Genk wel niet rekenen op de Ivoriaan tijdens zijn laatste wedstrijd van 2014. Cissé mag nu al naar Ivoorkust vertrekken voor zijn huwelijk.

  "De datum van zijn huwelijk lag al lange tijd vast, al voor zijn overstap naar Racing Genk", melden de Limburgers. "Wij staan hem dan ook toe om deze heugelijke dagen te beleven in zijn thuisland. We hopen hem zaterdag als huwelijksgeschenk drie punten te kunnen geven."