• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Oostende haalt met Milic (20) defensieve versterking

  Antonio Milic gaat op de foto met Marc Coucke.

  Nog voor de transferperiode goed en wel begonnen is, heeft KV Oostende al een deel van zijn huiswerk gemaakt. Knowledge Musona kwam eerder al de aanvalslinie van de kustploeg versterken en vandaag heeft KVO de transfer van verdediger/middenvelder Antonio Milic afgerond.

  "Antonio Milic (20) is een jeugdproduct van de Kroatische topclub Hajduk Split. Sinds 2011 speelde hij er in het eerste elftal", zegt KV Oostende over zijn nieuwste aanwinst.

  "Milic is een polyvalente speler. Hij kan centraal achteraan, op de linksachter en als verdedigende middenvelder uit de voeten."

  "Met Hajduk Split won hij in 2013 de Kroatische beker. In de Europa League versloeg Hajduk ook Inter Milaan met 0-2. Door zijn sterke prestaties kon hij toen op interesse van teams uit Italië en Engeland rekenen."

  Marc Coucke, de sterke man bij KV Oostende, is alvast tevreden met de tweede wintertransfer. "Het doet deugd dat spelers zoals Musona en Milic voor ons project kiezen, ondanks interesse uit Italië, Zuid-Afrika, Duitsland en Engeland."