• home
 • video
 • pas verschenen

  Ferreira-Carrasco opgenomen in type-elftal France Football

  Ferreira-Carrasco heeft zijn verkiezing onder meer te danken aan zijn 4 goals.

  Yannick Ferreira-Carrasco is goed bezig naam te maken in de Franse competitie. De Belgische flankaanvaller van AS Monaco is door het toonaangevende Franse voetbalblad France Football opgenomen in het type-elftal van de heenronde.

  Na het vertrek van onder meer de Colombianen James Rodriquez en Radamel Falcao, heeft Ferreira-Carrasco zich ontpopt tot een van de sterkhouders bij Monaco.

  Afgelopen weekend was de Belg opnieuw beslissend voor zijn ploeg door de enige goal te scoren tegen Metz . Dat leverde hem een plaats op in het elftal van de week van de Franse krant L'Equipe. Niet voor het eerst dit seizoen. In totaal was de 21-jarige Ferreira-Carrasco al goed voor vier doelpunten en evenveel assists.

  De Franse competitie is halfweg en traditiegetrouw stelt het voetbalblad France Football dan een type-elftal samen op basis van de prestaties in de heenronde. Ferreira-Carrasco is opgenomen in het elftal en staat tussen grote namen als David Luiz, Marco Verratti en Dimitri Payet.

  Ferreira-Carrasco verlengde begin dit seizoen zijn contract bij de Monegasken. Hij werd ook al drie keer opgeroepen door bondscoach Marc Wilmots, maar speelde nog niet voor de Rode Duivels.