• home
 • video
 • pas verschenen

  Eden Hazard overleeft doodschop van Bardsley

  Stoke-verdediger Bardsley krijg slechts geel voor een vuile tackle op Hazard.

  Stoke heeft gisteren zonder succes alle middelen ingezet om Chelsea af te houden. Dat mocht onder meer Eden Hazard ondervinden. Phil Bardsley kreeg slechts geel voor een aanslag op de benen van de Rode Duivel. Die kwam er al bij al nog goed van af en kon gewoon voortvoetballen. Bekijk de beelden hieronder.

  De aanslag na een dik kwartier hield Hazard niet tegen om een goeie match te spelen en Fabregas in het slot nog naar de geruststellende 0-2 te leiden.

  Chelsea-coach José Mourinho zag een goeie teamprestatie, maar loofde ook zijn nummer 10: ""The Kid" is a fantastic kid", zo begon de Portugees. "Het was een moeilijke avond voor hem, maar hij deed het geweldig. Eén actie typeert hem helemaal: enkele minuten nadat hij zo hard getackeld werd door Bardsley, was Bardsley geblesseerd. En Eden zette de bal sportief buiten. Ik zou het niet doen, niet nadat ik zo aangepakt was", grapte Mourinho.

  De aanslag op Hazard: