• home
 • video
 • pas verschenen

  Refaelov: "Hoop dat Vazquez rap weer fit is"

  Lior Refaelov heeft de rol van de geblesseerde Victor Vazquez tegen Genk met verve overgenomen. Hij bekroonde zijn goede wedstrijd met een doelpunt en zette leider Club Brugge op weg naar de drie punten. "Het is nog lang, maar we staan er goed voor."

  Voor Refaelov was het geen verrassing dat hij op de plaats van Vazquez terecht kwam. "Ik heb daar in het verleden ook al gespeeld. We hebben zijn afwezigheid goed opgevangen, maar toch hoop ik dat hij rap weer fit is", zegt de Israëli op de Club-website.

  Tegen Genk kon Club Brugge wel pas in de tweede helft afstand nemen. "We wisten dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. Ze waren op voorhand de ploeg met de minste tegendoelpunten en we hadden het knap lastig in de eerste helft."

  "De trainer stuurde dan maar bij tijdens de rust. We voetbalden daarna beter tussen de linies en wisten de ruimtes beter te benutten."

  "Ik wil de rol van Ruud Vormer (foto) ook benadrukken. Na het vertrek van Vadis Odjidja was het even zoeken naar een box-to-box-speler, maar met Vormer hebben we die eindelijk gevonden."

  Club Brugge lijkt voor het eerst in tien jaar weer een goede kans te maken op de titel. "Toch is het nog lang", weet Refaelov. "We moeten de voorsprong behouden en daarvoor moeten we keihard blijven werken op training."