• home
 • video
 • pas verschenen

  Matchwinnaar Batshuayi: "Alles is mogelijk voor dit Marseille"

  Batshuayi vierde het winnende doelpunt met André-Pierre Gignac.

  Olympique Marseille heeft zich dit weekend van de Franse herfsttitel verzekerd en dat heeft het voor een deel te danken aan Michy Batshuayi. Die mocht dit weekend voor het eerst in de basiself starten en hij bedankte trainer Bielsa voor dat vertrouwen met het winnende doelpunt: 2-1 tegen Rijsel.

  Batshuayi besliste de wedstrijd in het voordeel van de competitieleider met een knap schot in de linkerbovenhoek. "Ik wist dat ik zou starten, dus ik heb me extra goed voorbereid. Als er spelers zoals Mario Lemina rond je lopen, dan is het niet moeilijk om te scoren."

  "We hebben een heel goede ploeg met veel jongeren die een grote toekomst voor zich hebben. Ik hoop dat we kunnen verder doen zoals we bezig zijn en dat we geconcentreerd blijven voetballen. Dan is alles mogelijk", zegt hij op de website van Marseille.

  Olympique Marseille, voor het laatst Frans kampioen in 2010, is bezig aan een uitstekend seizoen. Het staat halverwege de competitie twee punten voor op Lyon en drie punten op Paris Saint-Germain.