• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Terugkeer Westbrook helpt OKC aan zege

  Westbrook speelt nog met een steunverband aan zijn rechterhand.

  In de NBA heeft Oklahoma City Thunder een broodnodige overwinning behaald tegen de New York Knicks. Man van de match was Russel Westbrook, die hersteld was van een gebroken hand. Ondanks de zege staat OKC pas een dertiende plaats in de Western Conference.

  Oklahoma was meer dan gelukkig met de ruime 78-105 zege tegen de New York Knicks. De ploeg uit de Western Conference miste zijn start van het seizoen volledig en staat met 5 gewonnen en 12 verloren wedstrijden pas dertiende in de Western Conference. Vooral de langdurige blessures van sterren Kevin Durant en Russel Westbrook zorgden voor problemen.

  Het is dan ook geen toeval dat de ploeg opnieuw begon te draaien bij de terugkeer van Westbrook. De guard werd een maand geleden geopereerd aan een gebroken hand en maakte zijn comeback tegen New York. Westbrook speelde alsof er nooit iets was gebeurd en strooide met korven en assists.