• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vandenbempt over Ryan: "Het doel is dichtgetimmerd, zoveel is zeker"

  Ook de analisten in de Sporza-studio waren na afloop van Torino-Club Brugge vol lof over doelman Mathew Ryan. "Dit was echt wel heel sterk", vond Geert De Vlieger, zelf ex-doelman van Club Brugge. Ook Peter Vandenbempt was lyrisch op Sporza radio.

  Verheyen grapt: "10.000 euro per maand meer"

  Geert De Vlieger weet als ex-doelman waarover hij spreekt. "Zo heb je maar een paar wedstrijden in heel je carrière. Dit was een echte referentiewedstrijd voor een topdoelman. Misschien had zijn contractverlenging hem extra vertrouwen gegeven", sprak De Vlieger.

  "Als hij zijn contract enkele dagen later verlengd had, had hij 10.000 euro per maand meer kunnen vragen", grapte Gert Verheyen.

  Bekijk de supersaves van Mathew Ryan