• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  O'Sullivan snookert (voorlopig) met een gebroken enkel

  O'Sullivan (archief) speelt met een gebroken enkel.

  In York is het UK Championship aan de gang en dat is een pijnlijke bedoening voor Ronnie O'Sullivan. De favoriet heeft zijn enkel gebroken tijdens een looptraining en verbijt (voorlopig) de pijn.

  Met pijnlijke grimassen en een brace rond zijn enkel stond Ronnie O'Sullivan vandaag toch aan de tafel. Het stopte hem niet om Wells met 6-2 weg  te zetten in de eerste ronde.

  "Maar het was niet leuk, het is heel pijnlijk ondanks de pijnstillers. Mijn enkel is erg gezwollen en ik hinkte rond de tafel. Ik kon niet eens naar behoren stoten. Ik speelde vandaag om te bekijken of ik kon spelen, maar als de pijn niet snel weggaat, zal ik toch moeten opgeven. "

  O'Sullivan (39) liet tussen de punten zijn voet rusten op een stoel en kon zich wel voor het hoofd slaan dat hij bij het lopen, al jarenlang zijn uitlaatklep, geblesseerd raakte.

  "Het is echt doodzonde, want ik geniet meer dan ooit van het snooker. Ik ben boos dat dit me al lopend overkwam. Misschien moet ik maar met die hobby stoppen zolang ik snooker."

  O'Sullivan was tijdens een persconferentie boos (vooral op zichzelf) en krijgt mogelijk een boete omdat hij enkele keren vloekte.