• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Arsenal moet Jack Wilshere 3 maanden missen

  Wilshere, hier in duel met Najar, werd vanmiddag geopereerd.

  Pech voor Jack Wilshere en Arsenal: de Engelse middenvelder is vandaag geopereerd aan zijn linkerenkel en staat ongeveer 3 maanden langs de zijlijn. Wilshere liep de blessure vorig weekend op tegen Manchester United.

  Arsenal verloor vorige zaterdag met 1-2 van Manchester United, maar de nederlaag was niet de enige domper. Korte na de pauze viel Jack Wilshere uit. De draaischijf op het middenveld tastte meteen naar zijn enkel en moest naar de kant.

  Onderzoeken brachten geen goed nieuws: Wilshere moest onder het mes. Vanmiddag werd hij geopereerd in Londen. Arsenal laat op zijn website weten dat Wilshere wellicht 3 maanden buiten strijd zal zijn.

  "De Arsenal-staf zal met Jack een revalidatieschema uitwerken. We wensen hem een spoedig herstel en hopen hem zo snel mogelijk weer op het veld te zien", meldt de Engelse club.