• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Tweedeprovincialer Destelbergen strikt Ibrahim Salou

  Salou (l.) maakte destijds het mooie weer bij Club Brugge.

  Ibrahim Salou heeft een nieuwe club gevonden in zijn voetbalavontuur. De ex-spits van onder meer Club Brugge wisselde de voorbije jaren meermaals van ploeg en probeert het nu bij tweedeprovincialer FC Destelbergen.

  Ibrahim Salou, intussen 35, is vooral bekend van zijn passage bij Club Brugge. Salou liet zich in België voor het eerst opmerken bij KV Kortrijk en Zulte Waregem en versierde in 2006 een transfer naar Club Brugge.

  Salou, een Ghanese Belg, bleef er twee seizoenen en trok daarna naar Duitsland. Dat bleek niet de juiste keuze, want Salou kon er geen potten breken. 

  De aanvaller probeerde het daarna nog bij Vejle (Den) en de NY Red Bulls (VS) en keerde uiteindelijk terug naar België. Ook bij onder meer OH Leuven, La Louvière en Hoogstraten VV kon hij zijn carrière geen nieuw elan geven.

  Bij FC Destelbergen, een club uit 2e provinciale, krijgt Salou nu een nieuwe kans. Frédéric Dupré, destijds een ploegmaat van Salou bij Zulte Waregem en nu trainer bij Destelbergen, maakte het nieuws op Facebook bekend. "Thanks my friend", was zijn boodschap. Salou is vanaf januari 2015 speelgerechtigd.