• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Tien om te zien: de mooiste CL-goals van dinsdagavond

  Totti laat de doelman van CSKA geen kans met een hard schot.

  Gisteravond vielen er 28 doelpunten in de Champions League. Voor de pareltjes van onder meer Nani, Totti en Suarez kunt u maar beter even gaan zitten. Kijk en bewonder.

  CSKA Moskou - AS Roma 1-1

  Roma heeft gisteren een slechte zaak gedaan met het oog op de volgende ronde van de Champions League door gelijk te spelen tegen CSKA Moskou. Aan aanvoerder Totti lag het niet, want in een wedstrijd die lang op slot zat, bracht hij zijn ploeg op voorsprong met een staalharde vrije trap.

  Manchester City - Bayern München 3-2

  In de andere wedstrijd in groep E was Sergio Aguëro de absolute uitblinker. De Argentijnse pocketspits bleef drie keer ijzig kalm oog in oog met Bayern München-doelman Neuer en scoorde een hattrick.

  APOEL Nicosia - Barcelona 0-4

  Barcelona prikte vier goals tegen het net tegen Nicosia. Het openingsdoelpunt was een pareltje van Luis Suarez, zijn eerste doelpunt voor Barcelona. Daarna begon de grote Lionel Messi-show. De Argentijn scoorde een hattrick en is met 74 doelpunten topscorer aller tijden in het kampioenenbal.

  PSG - Ajax 3-1

  PSG versloeg Ajax met 3-1. Cavani scoorde twee keer, maar toch werd er na de match vooral gesproken over het doelpunt van Ibrahimovic. Als de Zweed scoort, zijn het zelden makkelijke doelpunten.

  Sporting Lissabon - Maribor 3-1

  In de wedstrijd tegen Maribor liet Nani, door Manchester United uitgeleend aan Sporting, zien waarom hij de stempel topvoetballer draagt. Vijf verdedigers en de doelman van Maribor versperren de Portugees de weg naar de goal, maar na een geweldige dribbel komt hij er toch doorheen.