• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Standard stelt Delangre aan als T2

  Delangre speelde meer dan 300 wedstrijden voor Standard.

  Standard heeft eindelijk de assistent van coach Ivan Vukomanovic voorgesteld. Oud-speler Etienne Delangre mag de rol van T2 opnemen. Ook Eric Deflandre en Patrick Van Kets krijgen een belangrijkere rol.

  Ivan Vukomanovic had vooraf een duidelijk beeld van wie zijn opvolger moest worden als T2. "Ik wil een assistent die zich snel kan inwerken. Het zou ideaal zijn om iemand te kunnen vinden die de club, de groep en de Belgische competitie goed kent."

  Standard luistert met Etienne Delangre naar de wensen van de trainer. Delangre verdedigde van 1981 tot 1992 de kleuren van de Luikse club, goed voor meer dan 300 wedstrijden. Na zijn spelerscarrière was Delangre actief als trainer bij onder andere Charleroi.

  "Eric Deflandre en Patrick Van Kets krijgen dan weer een belangrijke rol bij het inpassen van onze jongeren uit de academie in de A-kern, meer dan ooit een prioriteit voor Standard", stelt de club op haar website. De twee zijn al actief bij Standard als jeugdcoach, Deflandre bij de U16 en Van Kets bij de U21.