• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Aston Villa leent concurrent van Benteke uit

  Darren Bent in het shirt van Engeland.

  Darren Bent maakt een uitstapje naar de Engelse tweede klasse. De Engelse ex-international zat bij Aston Villa meer op de bank dan hem lief was.

  De 30-jarige Darren Bent heeft de deur bij Aston Villa opnieuw dichtgetrokken. Door de verloren concurrentiestrijd met Christian Benteke zocht hij vorig seizoen al zijn heil in een uitleenbeurt bij Fulham. Nu gaat hij naar de tweede klasse.

  Bent kon zich ondanks de blessure van Benteke in het seizoensbegin niet in de Villa-ploeg knokken en zat vooral op de bank. De oplossing is een uitleenbeurt van een maand naar Brighton & Hove Albion.

  Bij de tweedeklasser hopen ze dat hij snel opnieuw de Bent van enkele jaren geleden wordt. "Hij was 3 jaar geleden nog een vaste waarde bij Engeland. Die kwaliteiten heeft hij nog. Hopelijk kan hij vaak scoren in de periode dat hij bij ons is."