• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Onderzoek naar omkopingspoging in vierde klasse

  Ingelmunster diende een klacht in bij het Bondsparket.

  Het bondsparket stelt een onderzoek in naar Ingelmunster-Harelbeke (2-1). Een sponsor van Harelbeke zou de doelman van Ingelmunster geprobeerd hebben om te kopen.

  Het bondsparket ontving een klacht van Ingelmunster over het incident. Bram Paepe, de doelman van de vierdeklasser, zou verschillende telefoontjes van de sponsor van Harelbeke ontvangen hebben. Hierin probeerde hij hem te beïnvloeden.

  Uiteindelijk won Ingelmunster de wedstrijd toch, met 2-1. De klacht wordt desondanks overgemaakt aan de Controlecommissie van de voetbalbond. Op basis van hun bevindingen beslist het Bondsparket al dan niet tot vervolging over te gaan.

  Ingelmunster staat in vierde klasse A op de derde plaats, met 26 punten. Harelbeke is vierde, met 25 punten.