• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kujovic: "Mijn nieuwe carrière is begonnen"

  Kujovic staat er weer.

  De beloften van Club Brugge hebben maandagavond Moeskroen-Péruwelz verslagen. De match stond in het teken van de comeback van Vladan Kujovic. De 36-jarige doelman is hersteld van nierkanker en genoot met volle teugen van zijn eerste speelminuten.

  De beloften van Club Brugge, met ook Obbi Oulare tussen de lijnen, waren met 2-1 te sterk voor hun leeftijdsgenoten uit Moeskroen. Vladan Kujovic moest zich op het kwartier wel een keer omdraaien, maar daarna zette de ploeg orde op zaken en stelde Club zijn tweede plaats in het klassement veilig.

  Vladan Kujovic bleef de hele match in doel staan en blikte achteraf tevreden terug op de website van Club. "Ik heb echt genoten van de wedstrijd. Voor mij was dit evenveel waard als een wedstrijd in Jan Breydel met 30.000 supporters", zegt Kujovic.

  "Ik bereidde de wedstrijd ook op exact dezelfde manier voor. Het is een groot verschil met de trainingen die ik de afgelopen weken afwerkte. De jongens waarmee ik speelde, kan ik enkel proficiat wensen voor hun inzet. Trouwens, als je de leeftijd van mijn verdedigers vandaag optelt, kom je ongeveer aan mijn leeftijd".

  "Zelf speelde ik gewoon mijn wedstrijd door te coachen, mee te voetballen en er te staan wanneer de ploeg mij nodig had. Het is vooral belangrijk dat ik nu officieel terug ben. Ik begin aan een nieuwe carrière vandaag, we zien wel hoe lang die duurt."