• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Barcelona: "We maken ons zorgen over Vermaelen"

  Vermaelen heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn overstap.

  Er lijkt maar geen einde te komen aan het sukkelstraatje waarin Thomas Vermaelen is beland. De Barcelona-verdediger heeft opnieuw een blessure opgelopen. "We analyseren zijn situatie, maar we weten niet of een operatie nodig is", reageert sportief directeur Andoni Zubizarreta.

  Thomas Vermaelen kreeg vorige week goed nieuws: de Rode Duivel mocht na lang blessureleed weer met zijn Barcelona-ploegmaats trainen. Maar gisteren sloeg het noodlot opnieuw toe: Vermaelen heeft last van een hamstringblessure en is alweer buiten strijd.

  De Spaanse media stellen zich ernstige vragen over de transfer van Vermaelen. Sportief directeur Andoni Zubizarreta kreeg op het perspraatje voor de CL-match tegen Apoel Nicosia dan ook heel wat vragen over de Belgische verdediger.

  "We analyseren zijn situatie, maar we weten niet of Vermaelen nu geopereerd moet worden. We maken ons zorgen en de medische staf probeert de beste optie te kiezen."

  De druk op het Barça-bestuur wordt intussen wel steeds groter. Zelfs tijdens de gala-avond vorig weekend tegen Sevilla kregen preses Bartomeu en sportief directeur Zubizarreta enkele fluitconcerten.

  "Ik aanvaard de reactie van de fans. Barça staat altijd in het middelpunt van de belangstelling en nog meer als er vragen gesteld worden."