• home
 • video
 • pas verschenen

  Voetbalbond snoeit in bonussen voor toplui

  Steven Martens (l) en Bob Madou (r) krijgen een kleinere of zelfs geen bonus.

  De Raad van Bestuur van de KBVB heeft minder bonussen uitgedeeld dan vorig jaar. Sommige toplui krijgen zelfs niets, anderen deden zelf afstand van hun bonus. Dat schrijven de kranten van Het Mediahuis.

  De voorbije jaren verdeelde het managementteam van de KBVB meer dan 100.000 euro onder elkaar. Maar door de heisa van de voorbije maanden vond de Raad van Bestuur het onkies om dit jaar opnieuw met geld te zwaaien.

  Business director Bob Madou, die de farce met de hotelrekening in Rio wordt verweten, krijgt niets. Financieel directeur Tom Borgions deed vrijwillig afstand van zijn bonus, maar omdat hem niets wordt aangewreven krijgt hij toch een bescheiden extraatje.

  CEO Steven Martens krijgt wel een bonus, maar een stuk minder dan de vorige jaren. Hij wordt vooral beloond voor zijn aandeel in het dossier van het Eurostadion. Ook technisch directeur Paul Allaerts krijgt minder dan gehoopt.