• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG hoopt op terugkeer Ibrahimovic tegen Marseille

  Zlatan Ibrahimovic liep tegen Lyon een hielblessure op.

  Na zes weken afwezigheid heeft Zlatan Ibrahimovic de trainingen weer hervat bij PSG. De Zweedse sterspeler kan misschien zelfs al ingezet worden in de kraker tegen Marseille.

  Een hielblessure hield Ibrahimovic lang van de trainingsvelden, maar vandaag kon hij zijn wederoptreden maken. PSG-coach Laurent Blanc hoopt de spits zondag al een basisplaats te kunenn geven voor de clash met Marseille.

  PSG prijkt op de tweede plaats in het klassement, op vier punten van leider Marseille. De topper van zondag is dan ook cruciaal. "Dit zijn de wedstrijden, die je moet winnen", stelde Ibrahomivich op de persconferentie.

  Het is niet zeker dat de Zweed dit weekend al speelklaar zal zijn, maar ploegmaat Lucas heeft vertrouwen. "Ik heb hem gisteren zien trainen en hij oogt goed. Hij zegt dat hij nog wat pijn voelt, maar ik hoop dat hij klaar is voor zondag.”