• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku blinkt op Half Season Ticket van Everton

  Everton presenteert al een mooi eindejaarscadeau.

  Romelu Lukaku is hot in Everton. De Rode Duivel kende een moeilijk seizoenbegin, maar staat toch maar mooi op de halfseizoenabonnementen. Samuel Eto'o en Steven Pienaar maken reclame - met blauwe kerstmuts.

  Vorig seizoen leende Everton Lukaku van Chelsea en die bedankte voor het vertrouwen met 15 goals. Everton haalde hem deze zomer definitief in huis voor 35 miljoen euro.

  De jonge Belg is daarmee een van de vedetten van Everton. Hij staat ook te juichen op de abonnementen tot eind dit seizoen. U11-fans kunnen voor 50 pond Lukaku, Eto'o, Pienaar en co in de resterende tien thuismatchen aanmoedigen. Voor volwassenen beginnen de prijzen vanaf 320 pond.