• home
 • video
 • pas verschenen

  Coucke mag Zulte Waregem (voorlopig) niet trakteren

  Marc Coucke (m): "Ik heb iets te vieren."

  Zakenman en Oostende-voorzitter Marc Coucke heeft zijn bedrijf Omega Pharma verkocht voor 3,6 miljard euro. Daar wilde hij op klinken met de supporters van de kustploeg en die van Zulte Waregem, maar om veiligheidsredenen moet hij zijn traktatie uitstellen.

  Coucke beloofde vier vaten bier aan de supporters van zijn team bij winst, twee vaten bij een gelijkspel en één vat als Zulte Waregem won. Tot de grote spijt van Coucke werd het het laatste scenario, maar belofte maakt schuld.

  "Je kan niet alles in een week hebben", tweette Coucke. Omwille van veiligheidsredenen mocht de voorzitter echter niet trakteren. Maar uitstel is geen afstel. "Tijdens jullie volgende thuismatch", beloofde hij nog op Twitter.