• home
 • video
 • pas verschenen

  Vukomanovic: "Zal er alles aan doen om te slagen"

  Ivan Vukomanovic is blij met zijn aanstelling als T1

  De goede resultaten hebben Standard ertoe aangezet om Ivan Vukomanovic te promoveren tot hoofdtrainer. "Ik ben heel blij", zegt de nieuwe T1 van Standard, die ook vooruitblikt op het EL-duel met Sevilla. "Dat kan een mooie match worden."

  Onder Ivan Vukomanovic speelde Standard gelijk tegen Sevilla in de Europa League en won het drie keer op rij in de competitie. Dankzij die goede resultaten mag Vukomanovic het nu proberen als T1. "Ik bedank de club voor de steun. Ik ben heel blij", vertelt hij.

  "Ik ben hier al 1,5 jaar. De club heeft met mij ook voor continuïteit gekozen. Ik zal op dezelfde manier blijven werken, al heb ik nu natuurlijk wat meer verantwoordelijkheid. Voor mij is het ook een nieuwe ervaring en een nieuwe uitdaging. Ik zal er alles aan doen om te slagen."

  "We bevinden ons momenteel niet in een positie om grote uitspraken te doen. We kijken niet te ver in de toekomst en nemen het match per match. We zullen wel zien wat dat geeft. Het is de bedoeling om binnenkort weer te staan waar we verdienen te staan."

  Donderdag zit Vukomanovic voor het eerst écht als T1 op de bank in de EL-wedstrijd op Sevilla. "Dat is een ploeg van CL-niveau. Het is ook de titelverdediger. De spelers beseffen dat ze moeten genieten van zulke wedstrijden. Ze zijn heel gemotiveerd. Het kan een mooie match worden."