• home
  • video
  • pas verschenen

    Anderlecht-supporters dwingen respect af op Arsenal

    De aanhangers van paars-wit beleven een hoogdag in het Emirates Stadium.

    Zelfs bij een 3-1-achterstand blijven de Anderlecht-fans hun team luidkeels aanmoedigen in het prachtige voetbaltheater van Arsenal. Een Engelse reporter legde de aanmoedigen vast. Ook tennisser Roger Federer maakte de comeback mee in het Emirates Stadium.

    En dan hadden de Anderlecht-fans het beste nog niet gezien. In de 90e minuut barstte het vak van de bezoekers helemaal uit zijn voegen na de gelijkmaker van Mitrovic (3-3).

    Wie we daar hebben... Roger federer!

    Ook Roger Federer is een voetballiefhebber. De tennis-ster is in Londen voor de ATP-Masters en pikte de Champions League-wedstrijd tussen Arsenal en Anderlecht mee. In eigen land won zijn favoriete club club Bazel met 4-0 van de Bulgaarse kampioen Loedogorets.

    Ondertussen in eigen land