• home
 • video
 • pas verschenen

  Zo verwerken Messi, Neymar en Mascherano de nederlaag tegen Real

  Messi, Neymar en Mascherano tonen nog maar eens dat ze kunnen voetballen.

  Dat er bij Barcelona een aantal balkunstenaars rondlopen wordt nog maar eens duidelijk in volgend filmpje. Messi, Neymar en Mascherano wagen zich aan een potje "basketbal" om de pijnlijke nederlaag tegen Real Madrid te vergeten.

  De drie Zuid-Amerikanen zijn door de FIFA en France Football alle drie genomineerd om de Gouden Bal te winnen. Op 12 januari weten we wie Cristiano Ronaldo opvolgt.

  Javier Mascherano werd vandaag overigens uitgeroepen tot Speler van het Jaar bij Barcelona. Hij volgt Lionel Messi op. "We zijn ongelooflijk tevreden dat Javier een speler van onze club is. We kwamen dan ook unaniem tot de conclusie dat hij vorig seizoen de Speler van het Jaar was", dat vertelde voorzitter Josep Maria Bartomeu.

  Bekijk hier de beelden: