• home
 • video
 • pas verschenen

  Nigeria sluit bondscoach Keshi opnieuw in de armen

  Keshi leidde Nigeria naar de achtste finales op het WK in Brazilië.

  Amper twee weken geleden werd Stephen Keshi bedankt voor bewezen diensten als bondscoach van Nigeria, maar nu heeft de Nigeriaanse voetbalbond de trainer opnieuw aangesteld.

  Stephen Keshi loodste Nigeria op het WK in Brazilië naar de achtste finales, maar de teleurstellende resultaten in de kwalificaties voor de African Cup of Nations deden hem de das om. De ex-speler van Lokeren en Anderlecht kon geen contractverlenging losweken.

  Maar nu heeft de Nigeriaanse voetbalbond Keshi opnieuw in de armen gesloten. Het ontslag van de 52-jarige trainer was immers niet in goede aarde gevallen bij de Nigeriaanse president Goodluck Jonathan. Het is door zijn tussenkomst dat Keshi opnieuw aan de slag kan.

  Ook interim-bondscoach Amodu was vragende partij om Keshi opnieuw aan boord te brengen.